A new cup of tea

Jeg har tatt et valg som gjør vondt og godt på samme tid. Jeg kjenner klumpen i hjertet når jeg skriver dette, selv om forskjellene fra tidligere kanskje ikke blir så store? Jeg har hvertfall bestemt meg for å legge ned forrige bloggen og begynne på nytt. Nye ark, ny start – sant? Jeg har overført følgerene fra «gamlebloggen» overtil denne via Bloglovin’. Jeg er jo fortsatt meg, så jeg kommer til å skrive om mye av det jeg gjorde før – men de gamle innleggene er ikke med. Jeg står for alt jeg har skrevet i den forrige bloggen, det er ikke det, men jeg trenger en ny start, «A new cup of tea».

Om noen av dere vil følge meg videre blir jeg selvfølglig veldig glad for det-

Jeg velger å sitere Halvsøstra og håper at:

«Hjertet kan’ke ta så feil»

 

12 kommentarer

Filed under Fra hjertet

12 responses to “A new cup of tea

  1. Jeg kommer til å følge deg videre i alle fall :)

  2. grattis med ny blogg,vurderer å gjøre endringer med mine egen blogg også, trenger også en ny start som du skriver om :) kommer til å følge deg videre :)

  3. Jeg følger deg videre <3

  4. Jeg har akkurat gjort det samme; slettet bloggen jeg har hatt siden første gang jeg ble innlagt i psykiatrien. Det var med blandede følelser, men jeg tror jeg gjorde det rette. Jeg trengte også «en ny start». Jeg kommer til å følge deg videre. Stå på, du er sterk!

  5. Anne Nyhus

    flott Hannah gleder meg tll å følge deg videre . Klem fra elefantvennen

  6. Jeanette

    Jeg er med ;-)) klem fra dagmamma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s